Lindberghstraat 50
1171GC
BADHOEVEDORP
tel. 020-6593507

Omdat vaste radio-verslaggever Aad deze zondag een afspraak had op een voetbalveld in Utrecht -hij wilde graag onze plaatsgenoot Jens Toornstra eens aan het werk zien- dit keer helaas geen uitgebreid verslag van SCPB'22 - Altior. Ik heb wel enkele feiten kunnen achterhalen dankzij ooggetuigen: De eerste kansen waren in deze wedstrijd -uit bij de koploper-  toch voor Altior. Maar helaas was de grensrechter van de thuisclub in de veronderstelling dat het al Koningsdag was, want bij twee veelbelovende Altior-aanvallen vlagde hij onterecht voor buitenspel. En wat nog erger was: de scheidsrechter ging er in mee...Vervolgens werd de thuisclub duidelijk sterker en dat kwam Altior binnen eerste half uur op een 2-0 achterstand te staan. Doelpunten van Jesse Ringelenberg en Thom Leenen na een solo door de Altior-verdediging heen. Daarna wist namens Altior Rick Keijzer vlak vóór rust de aansluitingstreffer te scoren: nadat de SCPB-keeper tot tweemaal toe een ingeschoten bal had gekeerd was het derde schot wel raak.
In de tweede helft volgde er alleen in de 70e minuut nog een doelpunt voor SCPB'22 uit een penalty die genomen werd door spits Dave Hertog. Deze speler was een beetje geïrriteerd omdat er al drie keer een doelpunt van hem was afgekeurd wegens buitenspel en zijn schwalbes tot dan toe niet beloond waren. Maar nu dus wel.
Al schoot Tom van der Weijden daarna de bal uit een vrije trap van buiten het strafschopgebied nog wel op de lat. Eindstand 3-1.. Gelukkig hebben we - dankzij Sven van Vliet - de foto's nog....
Aangezien Altior de punten thuis meestal wel binnen weet te halen hebben wij goede hoop op een beter resultaat a.s. zondag 23 april tegen rksv DCG: thuis dus, om 14.00 u.          NvS