1424NN
DE KWAKEL
tel. 0297-564538

De donderdagavond-competitiewedstrijd uit bij KDO in de Kwakel heeft Altior geen punten opgeleverd. Het voelde een beetje als een "tussendoortje" en ook het publiek liet het afweten. Waarschijnlijk waren er zelfs meer Altior-supporters dan mensen van de thuisclub aanwezig.
In de eerste helft ging het nog gelijk op. Maar in de 41e minuut kwam de bal na een ingooi van Bram Hartveld terecht bij Altior-verdediger Sebastiaan van Veen. Die verslikte zich in de bal en maakte een overtreding op zijn tegenstander. Binnen of buiten het strafschopgebied? Scheidsrechter K. Badal die op grote afstand stond - en overigens voor elk wissewasje affloot- besliste echter dat het een penalty was... Wessel Kleijn liet Altior keeper Jeroen Sassen kansloos: 1-0, tevens de ruststand.
In de tweede helft kwam Altior er niet echt meer aan te pas. Het had weinig grip op het spel van KDO met haar snelle vleugelspitsen en door doelpunten van wederom Wessel Kleijn  in de 50e minuut en Jesse Stange in de 71e minuut liep de thuisploeg verder uit naar 3-0. Ook Altior kreeg nog een penalty zodat in de 77e minuut Ed van der Weijden zijn traditionele doelpunt kon meepikken: 1-3. Maar het slotaccoord was toch weer voor KDO waar Joeri Stange in de 81e minuut de eindstand op 4-1 bepaalde. Een terechte uitslag.

A.s. zondag 15 mei weer een uitwedstrijd: om 14.00 u bij Pancratius in Badhoevedorp.