Informatie Jeugdweekend

 

ALTIOR GAAT OP WERELDREIS

Riemen vast, want we gaan eindelijk weer op reis! Op zaterdag 11 en zondag 12 juni 2022 pakken we onze koffers voor een razendsnelle reis om de wereld met heel veel leuke, sportieve activiteiten. 

Schrijf je snel in via het formulier op de site, zodat we op tijd weten hoeveel kinderen er meedoen.

Als je het formulier hebt ingevuld, krijg je automatisch een bericht van ons terug met de bevestiging. Mocht je dit niet ontvangen, laat het ons dan even weten via jeugdweekend@altior.nl

 

De kosten voor deelname aan het Jeugdweekend bedragen € 25 voor de spelers uit de O8 tot en met O13 en € 15 voor de Mini’s. Dit bedrag wordt automatisch geïncasseerd via het rekeningnummer dat bij de inschrijving wordt opgegeven.

Let op: de inschrijving wordt pas volledig verwerkt als de incasso is gelukt. 

 

De uiterste inschrijfdatum is 15 april 2022.

Dankzij onze trouwe en ook weer nieuwe sponsors hebben we het inschrijfbedrag ook dit jaar laag kunnen houden. Zo kunnen we ervoor zorgen dat alle Altior-kinderen aan het weekend mee kunnen doen. Maar de kinderen dragen zelf ook een steentje bij. Ook dit jaar gaan we met z’n allen Langeraar opfleuren met onze traditionele voorjaarsplantjesverkoop. Vanaf 26 februari zijn ze online te bestellen, en op zaterdag 12 maart zullen ze bij u thuis worden bezorgd. Meer informatie hierover volgt nog.


Zoals altijd zoeken we ook weer enthousiaste teamleiders en spelleiders. Ouders, verzorgers, opa’s, oma’s, grote broers en zussen en oudere (jeugd)spelers die ons tijdens het jeugdweekend willen komen helpen, kunnen zich opgeven via het aanmeldformulier voor vrijwilligers op de Altiorsite. Alvast bedankt!

 

Of het Jeugdweekend dit jaar door kan gaan, hangt er uiteraard van af hoe de situatie rondom COVID tegen die tijd zal zijn, en met welke eventuele maatregelen we rekening moeten houden. We hopen dat het er in juni allemaal een stuk beter uitziet dan nu, en gaan hard aan de slag om een mooi feestje te organiseren. Mocht het onverhoopt toch niet door kunnen gaan, wordt het eventueel al betaalde inschrijfgeld volledig teruggestort.

Voor vragen en opmerkingen zijn wij te bereiken via jeugdweekend@altior.nl.  

We hopen dat jullie er weer net zo veel zin in hebben als wij!

 

Met sportieve groeten,

Jeugdweekendcommissie Altior 


Schermafbeelding_2019-11-21_om_16.01.57.png

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!