Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Team TTN wint klaverjastoernooi 2023

16 januari 2023 12:30

Na twee jaar geen toernooi vanwege Covid-19 werd op vrijdag 13 januari jl. het achtendertigste Altior Klaverjastoernooi van de Algemene Sportvereniging Altior gehouden.

Het team TTN, Triatlon Trainingsgroep Nieuwkoop, werd voor de eerste keer de winnaar van dit toernooi. Na ronde één was de eerste plaats voor Team Kale Nel, plaats twee voor Altior, plaats drie voor Strooplopers.

TTN startte als zesde. Na ronde twee zakte Altior van de tweede naar de derde plaats, 13397 punten, Team Kale Nel zakte naar plaats twee, 13464 punten. TTN steeg met een score van 7407 punten in deze tweede ronde van de zesde naar de eerste plaats, 13551 punten. Strooplopers zakte van plaats drie naar plaats negen.

De grote stijger was Wijdoenmee, van de elfde naar de vierde plaats. Met 7378 punten in de derde ronde steeg Altior van de derde naar de eerste plaats met 20775 punten. Team Kale Nel, ondanks 5881 punten, zakte slechts van de tweede naar de derde plaats met 19345 punten. TTN zakte met 6981 punten naar de tweede plaats met 20532 punten.

Alles op de roem ging met 7029 punten van acht naar vier met 19095 punten. Plaats vijf tot en met elf waren voor Surfclub 18608 punten, SB Interieur/Jac. Blom B.V. 18399 punten, Jeugdcommissie Altior 17743 punten, Boezemvrienden 17719 punten, Strooplopers 17644 punten, Wijdoenmee 17448 punten, Scheurmuizen 17366 punten. Het onderlinge verschil tussen Altior en TTN  was slechts 243 punten en tussen TTN en Team Kale Nel 1187 punten. Altior behaalde in de laatste ronde 5990 punten, TTN 6981 punten en Team Kale Nel 6479 punten. Door deze resultaten bleef Team Kale Nel derde met een totaal van 25824 punten. TTN maakte het verschil met Altior in deze laatste ronde ruimschoots goed en werd met een voorsprong van 608 punten en een totaal van 27373 winnaar van dit toernooi.

Altior moest genoegen nemen met de tweede plaats met een puntentotaal van 26765. De vierde plaats bleef voor Alles op de roem 25736 punten. Surfclub en SB Interieur/Jac. Blom B.V. wisselden van plaats. Jeugdcommissie Altior zakte van zeven naar tien, Boezemvrienden steeg van acht naar zeven, Strooplopers ging van negen naar acht en Scheurmuizen van elf naar negen. Wijdoenmee zakte van tien naar elf. Het koppel Claudia Kooiman/Tinie Lek van Jeugdcommissie Altior werd bij het individuele klassement de rode lantaarndrager met als argument dat zij een totale offday hadden. Het winnende koppel werd Margitta Pieterse/Marijke Meiland-Van Straalen 7429 punten van TTN. Door de teamleider van Alles op de roem, de winnaar van 2020, werd de prijsuitreiking verricht.

foto_1._uitr._3e_pr.JPG

Uitreiking 3e prijs aan Peter-Paul Smit (rechts), team Team Kale Nel door Monique Maurits (links), team Alles op de roem, winnaar in 2020.

foto_2._uitr._2e_pr..JPG

Uitreiking 2e prijs aan Jan Volgering (rechts), team Altior door Monique Maurits (links), team Alles op de roem, winnaar in 2020.

foto_3._uitr._1e_pr..JPG

Uitreiking 1e prijs aan Nico Meiland, team TTN door Monique Maurits, team Alles op de roem, winnaar in 2020.