O23 werd afgelopen zaterdag kampioen

7 juni 2022 10:30


De O23 is afgelopen zaterdag kampioen geworden.


Zaterdag 4 juni was het zover, eindelijk kon de O23 kampioen worden. Er moest dan eerst nog wel gewonnen worden van RCL. Dat dit niet zomaar zou gebeuren dat gaven de eerdere uitslagen aan.
Toch was de O23 de betere op het veld. In de eerste helft waren er vele kansen maar wilde het balletje maar niet de goal in.

Ook de tweede helft waren er kansen, maar als je er geen eentje zelf maakt.... en ja 0-1 voor RCL.

Er moest nu echt wat gaan gebeuren en dat was het geval. De mannen gingen alles of niets spelen en ondanks dat RCL er alles aan deed, met tijdrekken en alles en iedereen uit de wedstrijd halen., gebeurde dat niet. Uiteindelijk was het RIck die het net met zijn hoofd wist te vinden.

Nog meer werd alles op alles gezet, vele kansen gemist, het publiek werd luider, want wat was het spannend. En toen daar was de 93e minuut en Sjoerd schoot de bal erin 2-1!! 

Heel de tribune en zij lijn waren in extase! Vlak voor het laatste fluitsignaal kon dit niet meer weg gegeven worden.

De terechte kampioen, keihard voor geknokt en trots op deze groep.

Dit werd gevierd met vuurwerk, champagne, een rondrit met de nieuwste vrachtwagen van hoofdsponsor Lek Tuinmaterialen door het dorp. Een duik in de sloot, en als je niet zelf erin ging dan werd dat wel voor je gedaan. En na een frisse douche werd het nog lang onrustig in Langeraar. 

IMG-20220607-WA0010.jpg

IMG-20220607-WA0011.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!