De JO-11 is kampioen seizoen 2021-2022

30 mei 2022 8:00


De JO-11 is kampioen geworden. Dit werd uitbundig gevierd.
Lees hieronder het verslag van Mels, Pepijn en Cas.

Kampioenen!!!!!


Afgelopen zaterdag (21 mei) zijn wij kampioen geworden. Het was een mooi jaar: NIETS VERLOREN! Natuurlijk hebben we het hele seizoen hard getraind voor dit resultaat. Op maandag kregen we training van Sven L., Sven B. en Jan Willem. Op donderdagavond trainden we met Richard. En sinds kort trainden we ook op woensdag met de JO13 mee onder leiding van
Jan Willem, Sem en Beau. We hebben onze conditie flink verbeterd en we kunnen ook echt beter voetballen nu. Op zaterdag was het altijd feest. Samen met Richard en Michel als leiders. Michel gaf goede adviezen, strikte heel veel veters, vulde bekers limo en hielp ons steeds weer met inschieten voor de wedstrijd. Richard was altijd erg tevreden over hoe serieus wij de warming-up deden. Samen met een stevige peptalk vooraf en goede coaching tijdens de wedstrijd behaalden wij bijna altijd de overwinning tijdens de wedstrijd (oké.. we hebben ook wel eens gelijk gespeeld). Het echte feest begon meestal pas tijdens het douchen. Lekker veel shampoo in de douche (per wedstrijd één hele fles), heksensoep maken met chips en dansen in de kleedkamer. En een aantal van ons deden standaard een modeshow na afloop. Het was gewoon altijd heel gezellig met ons team.
Afgelopen zaterdag waren we al zeker van het kampioenschap doordat wij eerder hadden gewonnen van EMM. Zaterdag vierden we ons kampioensfeest. Eerst nog een wedstrijd tegen Woubrugge... we kwamen helaas 0-2 achter... en dat terwijl er heel veel ouders, broers, zussen en andere familieleden stonden te kijken. Gelukkig wisten we ons in het laatste deel van de tweede helft toch nog te herpakken. Boaz en Stan maakten de eerste 2 doelpunten waardoor we weer gelijk stonden. Toen kwam Mels en hij schoot ons naar 3-2. HOERA!

Het Kampioenschap hebben we daarna groots gevierd, met taart, dubbelfris champagne, medailles en bloemen.  Een super gaaf seizoen!

Makers, Mels, Pepijn en Cas

JO11.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!