Nieuwjaarsgroet bestuur

7 januari 2022 14:00


Tot onze spijt kunnen we ook dit jaar geen gezellige nieuwjaarsreceptie organiseren in ons clubhuis. Onder normale omstandigheden hadden we komende zondag elkaar de hand geschud en geproost op het nieuwe jaar.

Vandaar dat het bestuur van Altior u middels dit schrijven een heel gezond en gelukkig 2022 toewenst.

Terugkijkend op 2021 kunnen we zeggen dat het een voetbaljaargang was waarin we zo'n beetje alles meemaakten: van geen trainingen en geen wedstrijden in combinatie met een gesloten clubhuis, tot onbeperkt voetballen en gezellige feestjes.

Gelukkig kon een aantal jubileumactiviteiten doorgang vinden. De Jeugddag in september was een prachtige dag met fraai weer en een mooi programma voor alle jeugdleden. In oktober organiseerden de Dames Senioren een geweldige Wine & Shine. Het clubhuis werd omgetoverd tot een wijnlokaal waar de wijn rijkelijk vloeide, onder gezellige omstandigheden. Beide evenementen werden mogelijk gemaakt door de tomeloze inzet van tal van vrijwilligers. Onze dank is groot!!

Achter de schermen werd de afgelopen twee jaar hard gewerkt aan het jubileumboek. Het boek is inmiddels bijna af en de bedoeling was om het te presenteren op zaterdag 5 februari. Gezien de huidige maatregelen ziet het er niet naar uit dat we een feestje kunnen vieren die dag. We houden u op de hoogte van de nieuwe datum van de boeklancering. 

Dankzij alle steun van de overheid en de diverse acties binnen de club hebben we het afgelopen seizoen financieel positief kunnen afsluiten. Daar zijn we erg blij mee. Hoe het lopende seizoen zijn vervolg zal krijgen, is nog niet duidelijk. Als bestuur zullen we er alles aan doen om e.e.a. zo goed mogelijk aan te sturen.

Graag willen we alle vrijwilligers bij Altior hartelijk danken voor hun betrokkenheid het afgelopen jaar. Op alle gebieden zetten jullie je weer in om onze mooie club draaiende te houden. Mede dankzij jullie enthousiasme, inzet en positiviteit is Altior een gezellige, actieve vereniging voor alle leeftijden. We kijken er enorm naar uit om jullie allemaal snel weer te zien.

U heeft het waarschijnlijk al gelezen op onze website of in de krant: de samenwerking met hoofdtrainer Arjan van der Laan wordt voortgezet. Op vrijdag 24 december verlengde Van der Laan zijn contract met een jaar. We kunnen ook namens de selectie mededelen dat we enorm blij zijn met de gecontinueerde samenwerking. Arjan voelt zich happy bij Altior en wij zijn enorm tevreden over zijn functioneren binnen de club. 

We hopen dat de maatregelen snel worden versoepeld en dat we elkaar weer ‘gewoon’ kunnen ontmoeten op de club.

Nogmaals al het goede gewenst voor 2022.

Sportieve groet,
Het bestuur
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!