Arjan van der Laan blijft hoofdtrainer

24 december 2021 13:30


Arjan van der Laan zal ook volgend seizoen de selectie van Altior onder zijn hoede nemen. Deze week zetten de hoofdtrainer en het bestuur hun handtekening onder de hernieuwde samenwerking.


Voorzitter Dave Lieverse: “Afgelopen jaar zijn we helaas weer veel te weinig aan voetballen toegekomen. Het valt dan niet mee om de moed erin te houden. Maar Arjan heeft met zijn eindeloze inzet de jongens continu begeleid en gemotiveerd. Hij heeft steeds gekeken naar wat mogelijk was binnen de geldende regels, tot aan een-op-een-trainingen toe. Met zijn toewijding en enthousiasme is hij echt een inspiratie voor het team. Hij heeft niet alleen het team, maar ook de individuele spelers beter gemaakt. De spelers en wij als bestuur zijn heel blij dat we volgend seizoen de samenwerking kunnen voortzetten.”

De vereniging kijkt ondanks alles terug op een seizoen waarin goede stappen gezet zijn. Zo is er een O23-team opgezet en is er nog meer constructief overleg tussen jeugd- en hoofdtrainers. “Altior is een relatief kleine vereniging, en dat is soms lastig”, zegt bestuurslid technische zaken Jan Willem van den Bos. “Maar door over de hele breedte van de vereniging samen te werken, proberen we goed in beeld te krijgen hoe de toekomst eruit gaat zien. Die samenwerking tussen jeugdteams en selectie is voor Arjan ook heel waardevol.”

f02df404-bd32-48b8-b436-2ebdad4d2341.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!